Pure Expertise de Watersportwinkel

Deutsch
English
Contact
Waarom bij ns kopen?
Voorwaarden
Vragen?
Een ogenblik alsjeblieft....

Wij zoeken de betreffende artikelen en artikelgroepen op!

 

Alle artikelen

Northern Lights Generator

Generatoren

Northern Lights generatoren

Een Northern Lights generator is een begrip. Zonder twijfel n van de meest betrouwbare, duurzame en eenvoudige generatoren op de markt. Ontwikkeld in Alaska, kan een Northern Lights generator onder extreme omstandigheden fungeren als energiebron.
Nu voor aan boord het neusje van de zalm voor een redelijke prijs. Of het gaat om een kleine compacte 5kW generator of een 32kW krachtpatser, bij ons kunt u terecht voor advies, aankoop, installatie, reparatie en onderdelen.

Ons installatiebedrijf, Cornelis Jongkind Scheepsinstallatietechniek, werkt al lange tijd met Northern Lights generatoren en is gecertificeerd dealer. Alle modellen, met specificaties, installatietekeningen en handleidingen vindt u op de website van NorthernLights

Een Northern Lights generator kan met alle mogelijke keur worden geleverd. PTO (power take off) is beschikbaar vanaf 12kW. Een geluidskast is voor alle modellen leverbaar als ook afstandbediening. De mogelijkheden met deze generatoren zijn zoals dat van een topmerk verwacht mag worden. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen hebt!

Algemeen

Northern Lights onderdelen